waterloopleinmarkt
V & A (Vraag en Aanbod)
U wilt of heeft een eigen excursie excursie
Excursie naar wens
U heeft eigen wensen om met een groep Amsterdam te bezoeken of u kunt een boeiende excursie verzorgen. Wellicht kunnen wij u of u ons van dienst zijn. Onafhankelijk van ons aanbod bij 'Evenementen' kunnen wij excursies op maat samenstellen.

Eigen wensen. In overleg kunnen wij uw wandeling op uw verdere ideeën afstemmen. Zo zijn startplaats en starttijd alsmede het aantal deelnemers bespreekbaar, de duur van wandeling, wel of geen 'koffiestop', enz.

Wij beschikken over een uitgebreide ervaring in het verzorgen van wandelexcursies in Amsterdam waarbij u altijd begeleid wordt door de persoon die de afspraken met u heeft gemaakt. Wij hebben een grote keuze uit buurten of thema's van binnenstad tot Bijlmermeer en Osdorp zo wel als het 'onbekende' Noord. U bereikt ons via het contactformulier onderaan op deze pagina.

Excursie aanbieden. U kunt een excursie binnen Amsterdam uitvoeren waarvan u denkt 'dat mag geen enkele echte Amsterdammer missen' of u heeft toegang tot een interessante plek waar we anders niet kunnen komen. Neem in dat geval contact met ons op en we zullen proberen uw idee in ons programma op te nemen. Gebruik hiervoor ons contactformulier onderaan op deze pagina en laat ons in het kort weten waar we aan moeten denken. We gaan bij excursies over het algemeen uit van een duur van 1,5 à 2 uur.

Vragen over lezingen anatomische les
Lezing op locatie / lezing geven
Lezing op locatie. Bent u op zoek naar een lezing over een Amsterdams onderwerp neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen uw wensen ook op uw locatie verzorgen.

In de 17e eeuw was het Jacob Bicker Raije die in zijn dagboek wetenswaardigheden en gebeurtenissen van alle dag noteerde.

handtekening Jacob Bicker-Raije handtekening Jacob Bicker-Raije

En Rembrandt werd uitgenodigd om de lezingen van de chirurgijns in beeld te verhalen.

Nu komt via de moderne media de informatie tot ons.
Uit al deze gegevens hebben ervaren sprekers hun lezingen samengesteld. Zij maken u graag deelgenoot.
Wilt u meer weten over mogelijkheden neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Lezing geven. U heeft een leuke, boeiende, interessante lezing over een Amsterdams onderwerp maar zoekt publiek, neem dan contact met ons op en vertel ons waar uw lezing over gaat en waarom we deze niet mogen missen. Wellicht staat u dan binnenkort bij ons met uw mooie verhaal. Vul het contactformulier onderaan de pagina in met zoveel mogelijk informatie en u hoort van ons.

Promotiemateriaal
boekenlegger

Wilt u de Vereniging promoten of gewoon in uw nieuwe boek een bladwijzer? Onze boekenleggers kunt u gratis meenemen.

Inschrijven op onze Nieuwsbrief of interessante Amsterdam-excursies doet u hier.

Lezingen zijn zonder aanmelding te bezoeken.


stationsplein

Administratie


Contactformulier[Andere code? Klik op de code.]

captcha


Copyright © 2012-2024 Amsterdam Cultuur Historische Vereniging | Alle rechten gereserveerd | Volg ACHV op Facebook / Instagram / LinkedIn | Privacybeleid | Site doorzoeken
Copyright © 2012-2024 Amsterdam Cultuur Historische Vereniging | Alle rechten gereserveerd | Volg ACHV op Facebook / Instagram / LinkedIn | Privacybeleid | Site doorzoeken